Πληρωμές

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το PigiAfisa.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με Αντικαταβολή

Πληρωμή των προϊόντων της παραγγελίας σας με την παράδοσή τους. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος αντικαταβολής.Η Παράδοση των προιόντων γίνεται είτε στον χώρο σας η αν εσείς το επιλέξετε στο κατάστημα της Γενικής Μεταφορικής στην κάθε περιοχή, με παραλαβή από εσάς τους ίδιους.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε Fax στο +30 210 381 9063 τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 381 9063 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank:

Α.Λ.: 0026.0418.56.0200013900
IBAN: GR6702604180000560200013900

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ

Alpha Bank:

Α.Λ.: 101-00-2310217396
IBAN: GR4901401010101002310217396

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ

(Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη).

Με Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό σας αν είστε κάτοχος λογαριαμού PayPal.

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από τις Τράπεζες ALPHA BANK και EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Κάρτες οι οποίες γίνονται δεκτές από το σύστημα είναι VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και προπληρωμένες κάρτες της EUROBANK.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Paycenter των Τραπεζών ALPHA BANK και EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Paycenter των Τραπεζών ALPHA BANK και EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter των Τραπεζών ALPHA BANK και EUROBANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, American Express καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ( PigiAfisa.gr ) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το PigiAfisa.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Κατηγορίες